Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за еърбег на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за еърбег на 147

Колеги в началото не ми правеше впечатление,но като дам на контакт след 3 4 секунди всичко изгасва,обаче секунда по-късно светва лампата на Еърбега на Пасажера и започва да пресвятква за няколко секунди.

Четох тук там ,но не стигнах до заключение какво точно показва това(Изключерн еърбег,нефункциониращ,липсващ-все такива неща),та ще се радвам да ме насочите,каква точно индикация е това,защото на диагностика се очартава да мина след нова година.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Като палнеш колата всичко изгася, само еърбега присветква няколко пъти и се гаси...Посто системата си прави проверка всеки път като запалиш.Това е съвсем нормално и така трябва да бъде.Не се притеснявай! Всичко си работи
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Като палнеш колата всичко изгася, само еърбега присветква няколко пъти и се гаси...Посто системата си прави проверка всеки път като запалиш.Това е съвсем нормално и така трябва да бъде.Не се притеснявай! Всичко си работи
      Абе по принцип идеята на присветкането е да те подсети ако имаш детско столче на седалката да изключиш еърбега Иначе чека си е червената лампа
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Абе аз съм чувал,че било най-добре да изчакаш всичко да изгасне и тогава да палиш...
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Щом не ти свети постоянно, значи всичко е наред. Палиш и ... излиташ

Comment

Успяхте да ме успокоите ,Просто на места четох ,че след 4 сек всичко трябва да изгасва и ако тази лампа Флашва след това значи -->"The passanger Air Bag is disabled",но щом и при вас е така........

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
              Успяхте да ме успокоите ,Просто на места четох ,че след 4 сек всичко трябва да изгасва и ако тази лампа Флашва след това значи -->"The passanger Air Bag is disabled",но щом и при вас е така........
              Така е. И при мен другите загасват, а тази мига още няколко пъти и спира

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                Не само флашва, а направо си свети постоянно, когато е изключен. Когато примигва и изгасва - значи това, което е казал вече Бобо. Между другото задните колани на 156 са къси и затва столче за бебе до 1 година може да се сложи само отпред, а жълтата лампа напомня кога е вкл или изключено.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Въпрос към питащият колега - все пак за каква кола става въпрос? Да смятаме ли, че е 147, съдейки по ника? Благодаря.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Въпрос към питащият колега - все пак за каква кола става въпрос? Да смятаме ли, че е 147, съдейки по ника? Благодаря.
                    147ца е да ,1,9 ЖТД,по ника и в инфото я пише,преди я имах и в подписа ,ама явни при смяната на картинката съм я затрил.

Comment

Working...
                    X